Extreme Businessnetwork
Image default
Offers

Werken tijdens een lockdown? Dat doe je zo!

Werken tijdens een lockdown? Dat doe je zo!

Als we het hebben over een vereist aanpassingsvermogen in combinatie met het coronavirus en de daarbij horende lockdowns, hebben we het ook meteen over een enorm hot item. Sinds het coronavirus opkwam hebben we geleerd hoe we ineens moesten roeien met de riemen die we hadden en hoe we om moesten gaan met meer teleurstellingen dan ooit tevoren. Als er iets is waar veel mensen aan moesten wennen, was het wel het werken op afstand. Zijn er daarom niet nog wat handige tips & tricks om het werken op afstand wat makkelijker en dragelijker te maken? Tuurlijk! Je vindt ze hier allemaal op een rijtje!

Niet storen!

Als er iets is wat belangrijk is tijdens het werken op afstand is het wel dat je ongestoord kunt werken. Veel mensen hebben mogen ervaren hoe het is om te werken met kinderen, ouders en misschien zelfs grootouders om je heen. De productiviteit vliegt omlaag, puur omdat je niet altijd even geconcentreerd kunt werken.

Door een handig bordje op de deur van de ruimte waarin jij werkt te monteren, weten mensen altijd wanneer ze zich even stil moeten houden. Is het bordje omgedraaid? Laat de mensen om je heen dan vooral weten dat ze welkom zijn en je klaar zit voor een gezellig praatje. Hangt het bordje op ‘niet storen’? Dan weet zowel jij als de persoon die twijfelt om naar binnen te gaan dat er even ergens anders prioriteiten liggen.

Een snelle switch

Het is ook aan te raden om snel te kunnen switchen van de programma’s waar jij mee bezig bent. Als je constant moet wisselen van tabblad of programma, benadeelt dit de productiviteit ook enorm en dat is natuurlijk niet wenselijk. Door bijvoorbeeld tegelijk te kunnen kijken naar je browser en bijvoorbeeld www.anycoindirect.eu, kun je productiever blijven dan ooit. Schaf daarom snel nog één of meerdere beeldschermen aan en geniet van de voordelen die hierbij komen kijken!

 

https://anycoindirect.eu/nl